Liftbeszélgetések

Liftbeszélgetések

Brainstorming - Irodaház

2020. január 15. - Ivády Gábor

- Azon gondolkodtam, hogy ha a liftet elfektetnénk a földön és vízszintesen húznánk, akkor oldal irányba is lehetne mozogni vele.

- Nagyszerű ötlet, de akkor már érdemes lenne üléseket is beletenni, hogy ne feküdjünk benne mint az állatok, nem?

- Milyen igaz, erre nem is gondoltam.

- És akkor már azt is lehetne, hogy az utcán is lehetnének ilyenek, így nagyobb távokat is meg lehetne tenni vele, viszont akkor legyen saját motorja, hogy ne zavarjon senkit a sok huzal.

- Ez is nagyszerű gondolat, jó veled ötletelni.

- És mit szólnál, ha nem csúszna, hanem kerekeken gurulna?

- Tényleg, az úgy sokkal egyszerűbb. Elképesztő milyen kreatív vagy!

- Meg akkor értelmetlenek lennének az emelet gombok is, inkább legyen benne csak egy gomb, amit megnyomnak azok, akik ki akarnak szállni, a lift meg megáll a következő emeleten, illetve olyan helyen ahol tud.

- Kurva jó, ez egyre faszább.

- És akkor még az is lehetne, hogy legyen rajta liftes fiú, de hívjuk inkább sofőrnek, fessük az egészet kékre és jelöljük számokkal őket, onnét lehet majd tudni, hogy melyik éppen merre jár. Végül azt javaslom, te feltaláló zseni, hogy legyen ezeknek a lifteknek az a nevük, hogy busz.

- Baszd meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://liftbeszelgetesek.blog.hu/api/trackback/id/tr2515343066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása